Facebook hotel op Ibiza

11 augustus 2011

Overnachten 2.0 in het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel. Dit is het eerste hotel met een compleet geïntegreerd Facebook-concept. Middels een RFID polsband hebben hotelgasten de mogelijkheid alle activiteiten in het hotel te synchroniseren met hun Facebook profiel.

Via verschillende punten in het hotel kunnen gasten inloggen, foto’s maken of hun status updaten op basis van de specifieke locatie in het hotel. Alles middels dat kekke polsbandje. Gasten worden aangemoedigd om zoveel mogelijk foto’s te taggen en om op verschillende locaties in het hotel in te checken. Dit zorgt voor een stortvloed aan nieuwe updates op hun persoonlijke Facebook wall, iets dat de thuisblijvers niet alleen jaloers maakt maar ook nog eens dikke reclame is voor dit unieke hotel.

gepost door Stefan Goossens

 

Leave a Comment