Converzo Woonfonds Achmea

Woonfonds (Achmea) trekt via een sprankelende online campagne meer bezoekers naar haar congres

22 juni 2012

Woonfonds is onderdeel van Achmea. Doordat Woonfonds hun pay-off ‘bijzondere mensen, vertrouwde hypotheken’ waar maakt en uitdraagt is het marktaandeel van Woonfonds het afgelopen jaar – tegen de stroom in – gegroeid. Met opvallende bijzondere acties speelt Woonfonds zich in de kijker bij de onafhankelijke hypotheekverstrekkers.

Woonfonds was begin juni aanwezig op het SEH congres. Op dit congres werden de nieuwe ‘Extra’s’ van Woonfonds gepresenteerd. Converzo ontwikkelde op www.hypothekenmetextras.nl een aanmeldingspagina waarop de uitgenodigde hypotheekadviseurs zich konden inschrijven om als eerste kennis te maken met deze ‘Extra’s’. Converzo rapporteerde dagelijks het aantal aanmeldingen en plaatste na afloop van het congres een samenvatting van de ‘Extra’s’ op www.hypothekenmetextras.nl.

Lees hier alles over de case.

Tags: , ,

Leave a Comment