322403573_640

Ga nooit meer op je bek bij een date, Google Augmented Lenzen helpen je!

22 augustus 2012

Hoe zou de wereld eruit zien als we allemaal ‘Google-lenzen’ dragen? We gestuurd worden door een datingapp, kunst zich aanpast aan onze smaak en recepten op ons netvlies verschijnen?

De Israëlische Eran May-Raz en Daniel Lazo doken voor hun afstudeeropdracht de toekomst in.’We hebben ons laten inspireren door alle apps die er nu al zijn voor je smartphone. De meeste ideeën kregen we door ons voor te stellen hoe deze apps onze dagelijkse interacties met andere mensen kunnen beïnvloeden. En we hebben een paar sciencefictionfilms gekeken.’

Het tweetal werkte hun ideeën uit en schoten in drie maanden de korte film ‘Sight’. ‘We hebben geprobeerd de film geloofwaardig te maken en balanceerden continu op de grens van acceptabel en over the top.’

Wat vind jij van de film? Shocking? Of verwacht je dat we over een x aantal jaar echt zo leven?

Sight from Sight Systems on Vimeo.

Leave a Comment